072-3950680

חייגו לקבלת פרטים

9:00 - 18:00

שעות פעילות

תפריט
רוצה להגיע ישר לתפריט, מחירים ותמונות שיעשו אותך רעב/ה?

חולמים להוציא את ספר הבישול שלכם לאור?

ההתרגשות מהוצאת ספר עם עלילה לאור היא זהה לזה של ספר בישול. הרי בשניהם מדובר ב'בייבי' שלנו, בדבר מה שכתבנו מתוכנו, מתוך העולמות שאנו חווים, מתוך הרצונות והחשקים שלנו.

אין דרך לתאר את ההתרגשות שמתלווה לרגע שבו כל המתכונים שלנו, כל הרגעים הקטנים עם המשפחה והחברים, הכל הופך לספר אמיתי עם כריכה ונייר.

אז מה צריך לעשות כדי לגרום לכל זה להתרחש?

השאלה הראשונה שאנו צריכים לשאול את עצמנו היא לשם מה אנחנו מוציאים את הספר.

יש מי שירצו להדפיס את ספר הבישולים הפרטי שלהם כדי לשמור אותו למזכרת, להעבירו לדורות הבאים במשפחה, לתת אותו כמתנה אישית לחבר או חברה קרובים.

לעומתם, יהיו מי שיבקשו להדפיס את הספר כדי להוציאו לאור ולשווקו בחנויות.

פניה לחברה הוצאה לאור

בין שאנו מחליטים להוציא את הספר לאור עבור עצמנו, ובין שמדובר בהוצאת הספר לאור כנחלת הכלל, הרי שעלינו לעבור דרך חברת הוצאת ספרים לאור מקצועית.

חשוב לדעת: הוצאות לאור מגיעות בגדלים שונים, מחברות בוטיק משפחתיות ועד לחברות רחבות ידיים.

כאשר מדובר בהוצאת מספר ספרים בודדים, הרי שמוטב יהיה לפנות לחברות משפחתיות וקטנות.

ליתם הוצאה לאור למשל, עוסקת בהוצאת ספרי בישול ומתכונים לאור, ועושה זאת בפורמט של חברה קטנה ומשפחתית בניהולה של ענת אומנסקי.

בחברה כזו, התשלום עבור הוצאת הספר הוא על הלקוח או הלקוחה. הזכויות על הספר נשמרות אצל הלקוח/ה, וכל הרווחים אם מוציאים את הספר אל הרשתות, מגיעים לכיסם של הלקוחות.

בחברות גדולות יש לדעת, ייתכן ויבקשו זכויות על הספר, אז כותב או כותבת ספר המתכונים יקבלו הכנסה מטעם התגמולים.

למי כדאי לפנות?

ההמלצה שלי כפי שאתם וודאי יכולים להבין, היא לפנות אל החברות הקטנות, אלו שמספקות שירות אישי יותר.

הרי המתכונים האישיים שלנו מגיעים מתוך ניסוי וטעייה, מתוך טכניקות בישול וטעמים שהנחילו לנו ההורים והסבים והסבתות, דורות על גבי דורות.

אם כבר בחרנו לקחת דבר מה כה אישי, ולתת לו את האפשרות להפוך לספר הלכה למעשה, הרי שמומלץ יהיה לעשות זאת בתחושת ליווי אישי, שיש אדם שרוצה לעשות את התהליך איתנו בצורה מאוד פרסונלית.

Rate this post

קצרים בזמן?
נשמח לחזור אליכם עם כל הפרטים:

Call Now Button